درمان میگرن با فیزیوتراپی یکی از روش های موثری است که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است و در کلینیک فیزیوتراپی صبای سلامت ( فیزیوتراپی در مرزداران ) به مراجعه کنندگان عزیز ارائه می شود.
میگرن یک سردرد اولیه مزمن و اپیزودیک است. تصور می شود که این یک سندرم درد عصبی عروقی با تغییر در پردازش عصبی مرکزی (فعال شدن هسته های ساقه مغز، تحریک پذیری بیش از حد قشر، و گسترش افسردگی قشر مغز) و درگیری سیستم تری ژمینوواسکولار (محرک آزادسازی نوروپپتید ) است که التهاب دردناکی را در عروق جمجمه و دورا ماتر ایجاد می کند.
میگرن یک اختلال درد با واسطه مرکزی است. این بدان معناست که اختلالی در سیستم عصبی مرکزی (مغز و نخاع) وجود دارد که اعصاب و رگهای خونی را درگیر میکند که منجر به درد و علائم عصبی مرتبط با سردرد میگرنی میشود.
علائم میگرن معمولا 4 تا 72 ساعت طول می کشد و ممکن است شدید باشد. درد اغلب اما نه همیشه یک طرفه، ضربان دار، با تلاش بدتر و همراه با علائم خودمختار (مانند حالت تهوع، حساسیت به نور، صدا، یا بو) است.
تشخیص میگرن را معمولاً می توان تنها با شرح حال انجام داد. درمان شامل تغییر شیوه زندگی (رژیم غذایی، ورزش، عادات خواب)، داروها از جمله NSAID ها، مسکن ها، آگونیست های گیرنده سروتونین، مسدود کننده های بتا، مسدود کننده های کانال کلسیم و ضد استفراغ است.
درمان میگرن با فیزیوتراپی با روش های مختلفی که فیزیوتراپیست تشخیص می دهد انجام می گیرد.
سردردهای میگرنی دومین نوع شایع سردرد اولیه است. میگرن معمولاً در دوران بلوغ یا جوانی شروع میشود، و بتدریج و با افزایش سن از شدت آن کاسته می شود.
در خانم ها، فراوانی سردرد در دوران باروری، زمانی که سطح استروژن بالاتر است، بیشتر است و پس از یائسگی تا حدودی کاهش می یابد.
درمان میگرن با فیزیوتراپی
هنگامی که دلیل درد سردرد شما مشخص شد، فیزیوتراپیست شما درمان فیزیوتراپی میگرن را برای تسکین علائم و درمان منشاء درد آغاز می کند.
فیزیوتراپی یکی از موثرترین درمان ها برای سردرد و میگرن است.
فیزیوتراپی می تواند به مدیریت درد و ناراحتی مؤثر بر عضلات و مفاصل کمک کند. درمانی که ممکن است فیزیوتراپی ارائه دهد بستگی به این دارد که عضلات و مفاصل چقدر در حملات میگرنی شما درگیر هستند.
فشار یا درد در سر می تواند سردرد یا میگرن باشد. سردرد می تواند خفیف تا شدید باشد و معمولاً باعث درد در دو طرف سر می شود. از سوی دیگر، میگرن معمولا فقط یک طرف سر را درگیر می کند. اگرچه مواردی وجود دارد که هر دو طرف سر را نیز درگیر می کند. وقتی میگرن شدید باشد، میتواند مانع از انجام فعالیتهای عادی روزمره نیز شود.
کلمات مرتبط :